Equip humà


Transport discrecional

L’Equip humà d’Autocars Franch actualment està format per 10 persones, totes elles qualificades i amb gran potencial, que desenvolupen de manera professional i responsable les seves tasques en cadascuna de les diferents àrees de l’empresa, des del manteniment, als conductors i fins l’administració i la pròpia direcció.

Tenim la sort de comptar amb un equip de persones compromeses amb la seva feina i que ofereixen dia a dia el millor de sí mateixes, el qual es un dels principals valors de la nostra empresa.

Els nostres conductors son experts i professionals i constantment dediquen temps a seguir formant-se per millorar en les seves habilitats. Any rere any ens formem en diferents àmbits per poder millorar el nostre rendiment, des de la direcció amb cursos de formació per les empreses o idiomes, així com els conductors fent cursos de seguretat, primers auxilis i alhora idiomes.

La nostra política de recursos humans té una clara orientació al desenvolupament del talent dels professionals que treballen amb nosaltres.