Política de Privacitat

Informació sobre Protecció de Dades Personals

Responsable del tractament de les seves dades
Identitat:            AUTOCARS FRANCH, SL          - NIF: B25218397
Adreça postal: Av. St. Miquel del Pui, 12, 25500-Pobla De Segur, La
Telèfon:              973681115
Correu elect.:    autocars@franchgrup.com

Finalitat del tractament de les seves dades personals
A AUTOCARS FRANCH, SL, tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar els serveis sol·licitats, així com el conjunt de la relació comercial amb els nostres clients. Igualment s'utilitzarà la informació per facilitar als interessats ofertes de serveis del seu interès.

Temps que conservarem les seves dades
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil, no es sol·liciti la seva supressió pel interessat i durant el termini mínim exigible per raons legals. Un cop transcorregut aquest període, les dades es cancel·laran de manera definitiva.

Legitimació pel tractament de les seves dades
La base legal pel tractament de les seves dades es la execució de la contractació dels serveis sol·licitats, així com totes  las tasques administratives i financeres associades. L’ informació en possessió de AUTOCARS FRANCH, SL es necessària i obligatòria per l’execució de aquestes comandes contractades.
Pot exercir els seus drets dirigint-se per correu postal o correu electrònic a les adreces indicades en el primer apartat de responsable de tractament de les seves dades. Ha de facilitar la següent informació: nom i cognoms, DNI passaport o qualsevol altre document de identificació, adreça a l'efecte de notificació i petició en què es concreti la sol·licitud.

Destinataris de  les seves dades personals
Podran tenir accés a les seves dades personals els proveïdors de serveis que AUTOCARS FRANCH SL, contracti o pugui contractar i que tinguin la condició d'encarregat de tractament.
També podran ser cedits a Administracions, Organismes Públics, inclosos Jutjats i Tribunals, quan així ho exigeixi la normativa aplicable.