Serveis


Transport discrecional

Nacional i internacional

Un dels nostres punts forts és el transport discrecional, realitzant viatges per a grups tant per territori nacional com per la resta d’Europa: circuits turístics, transport per a excursions, transport per a empreses, transport internacional, etc.

Transport discrecional
Transport discrecional

Transport en Cursos de Geologia

Servei durant els cursos (Field Trips)

Durant més de 40 anys estem realitzant el transport per cursos de geologia que ens han sol•licitat companyies del petroli i del gas, així com també universitats o associacions d’aquest mon. Ens adaptem a les necessitats d’aquests cursos tan específics, tant en medis de transport com també en sistemes de seguretat i fins i tot avui organitzem, per mitja de la nostra agencia de Viatges, tots els serveis de logística necessaris per donar un servei integral de geologia. Amplieu informació a www.franchgeology.com

Transport Escolar

Vam ser pioners en realitzar el transport escolar a la nostra comarca, i el primer trajecte que es va fer va ésser: Les Esglésies – Erinyà – La Pobla de Segur. Actualment és un dels nostres serveis més comuns i seguim realitzant diverses línies de transport escolar de la nostra zona.

Transport discrecional
Transport discrecional

Tours i visites turístiques

Realitzem tours i excursions turístiques amb els nostres autocars i vans, per Espanya i Europa i per diferents touroperadors.

Els nostres anys d’experiència fent circuits ens han portat a conèixer molt bé el territori podent oferir així un servei de la manera més professional.

Ens hem especialitzat en organitzar els nostres propis viatges amb els nostres propis autocars i els millors serveis de la nostra agencia, buscant així que el resultat final sigui òptim i de qualitat. Per a més informació accediu a www.franchtours.com

Transport per a esdeveniments

Oferim transports per tota mena d’esdeveniments. Fa anys que fem transport per les escoles de futbol i basquet de la nostra zona, així com transport per a viatges d’empresa, actes socials, etc.

Transport discrecional